Vaginal orgasm: myt eller sanning?

Kvinnors sexualitet utvecklas med galen hastighet, och desto snabbare, desto oftare har kvinnorna komplexa om kvinnor "Pålitlig" Hans orgasmer. Den orgasm som erhållits genom att stimulera klitoris är olagligt inspelad i "Barns", Medan härmed, "Vuxna" av orgasm, av någon anledning överväger de vaginala.

Separering på klitoriska och vaginala orgasmer uppfunna Sigmund Freud. Oförmågan hos en kvinna till vaginal orgasm ansåg han manifestation av frigiditet. I vissa efterföljande verk har mästaren redan nekat förekomsten av de erogena zonens vagina och hävdar att klitorisstimuleringen behövs för att uppnå en kvinna. Faktum är att det finns väldigt få nervändningar på vaginas väggar. Annars under förlossningen skulle kvinnor dör av smärta.

Många vise män från sexologi lär oss att orgasmen är en, eftersom det inte heter. Vilka sätt du behandlas på det är det bara lokaliserat i klitoris. Det vill säga, det är den enda platsen på vår kropp, som kan känna orgasm. Just det (klitoris) kan stimuleras direkt med handen och språk, och det är möjligt att indirekt – under vaginal sex. Från denna indirekta sätt att uppnå en orgasm vaginal kommer inte att bli, precis som en orgasm, som i vissa människor inträffar under massproduktion av klackar, kan inte kallas "häl".

"Men vad då var det fredag?" – Vissa kvinnor kommer att definiera frågan. Varför så olika känslor uppstår under orgasm? Om du tar en kvinna till orgasm enbart stimulering av klitoris, kommer nöje att vara skarpare och mättad. Med den vaginala kontakten är orgasmen ojämförligt djupare, det känns inte i ett visst område, och det finns en våg av värme och darrar runt kroppen, åtföljd av allting utan jämförbart nöje. Efter en sådan orgasm, djupare avkoppling i alla organ.

I själva verket är det svårt att föreställa sig att smaken av Sala och smaken av choklad ger samma produkt. Och vissa experter hävdar fortfarande att den vaginala orgasmen har rätt att existera, och att var och en kan lära sig att uppleva det. Dessutom sexologer identifiera en viss procent av kvinnor (10%) som bara har vaginal typ av retbarhet. Det vill säga, andra erogena zoner (t ex klitoris) gör i bildandet av organiska erfarenheter eller inte spela roller, eller deras roll kiwanisnyon.ch/membre/ är mycket dåligt uttrycks.

I den så kallade vaginala orgasm, är en muskel-behållare inblandade, som ligger i den nedre delen av slidan. Ibland är det inte alltför utvecklad. Det är därför många kvinnor i vissa poser, där trycket på klitoris inte sker, inte kan tillgodoses. Att träna denna muskel, måste du upprepa musklerna i sphinct varje dag, medan konstruktören kommer också att krympa. För att avgöra hur mycket denna muskel utvecklas vill säga anger två fingrar i botten av slidan och försöka komprimera dem. Om det inte var möjligt att pressa, betyder det att dina muskler är mycket svaga och för att uppleva den så kallade vaginal orgasm, måste du pumpa dem. Det finns en särskild gymnastik av Kegel för utbildning Lobkovo-Cobchikov och vaginala muskler.

Oavsett vilken sida, sanningen i frågan om förekomsten av en vaginal orgasm, fortfarande är det vettigt att diversifiera dina känslor under sex, samt öka utbudet av dess känslighet. Om du står inför problemet med brist på orgasm med vaginal sex (stund med onani eller cunnilingus du upplever det), bör du utveckla ett indirekt sätt att stimulera klitoris. Detta kan göras med hjälp av en förståelsepartner, ändra ställningarna och typerna av smekar. Samtidigt, om genomträngande rörelse penis är snabb och intensiv, kommer orgasm vara en hastighet. Den långsammare rörelse, desto längre och djupare känsla under orgasm. Du kan göra en orgasm ljusare om du höjer bäckenet under samlag, komprimera musklerna i slidan.

Du kan behärska indirekt stimulering av clitoria och självständigt med hjälp av fingrar eller dildo. Tillsammans med förstärkning av bäckenbotten muskler, kommer detta att ge vissa resultat överraska dig och din partner. Erogen mottaglighet för indirekta incitament och exponering kan utvecklas med hjälp av speciella vaginalkulor.

Som ni kan se, oförmågan att uppleva en vaginal orgasm är inte ett skäl för komplexen. Förmågan att uppleva en orgasm i sig är viktigt, och din partner kommer säkert att ge dig njutning utan att behöva oroa vad orgasm du fick.

Leave a Comment