Intimt problem: Varför vill jag ha toaletten precis framför orgasmen

Vi vill konsolera dig. Du är inte den enda, många kvinnor fruktar “läckor” under kön, och det här är bara vårt problem, eftersom män är utrustade med en fysiologisk mekanism som inte tillåter dem att passa under erektion.

Cirka 60% av kvinnorna som lider av varierande grad av inkontinens (till exempel under hosta eller nysning), urinen särskiljs under samlag.

Det finns en möjlighet att det du tar för urin är inte. Hittills har detta ämne diskuteras i den vetenskapliga miljön (inte alltför aktiv, eftersom det inte är så lätt att hitta deltagarna i försöken helt enkelt): Vissa forskare är övertygade om att den tilldelade flytande fortfarande urin, andra fortfarande försvara ståndpunkten att detta är en vätska från skinn körtlar.

möjliga orsaker

Nåväl, låt oss börja med det faktum att du kan glömma att överleva innan sex. Under sexuell stimulering kan en medlem eller fingrar på något sätt sätta press på blåsan och orsaka en önskan att tömma den omedelbart.

Om du gick på toaletten, och obehagliga känslan passerar inte, prova en annan pose. Blåsan kan https://gableviewhomes.com/ “reagera” aktiva chocker.

Problemet orsakar ibland ett smörjmedel – kanske det är på detta sätt som du har en allergisk reaktion? Klåda i området för urinröret kan lätt tas för önskan att gå på toaletten.

Du vill inte på toaletten

Detta är inte ett Jedi förslag av master jodin. Faktum är att vissa kvinnor beskriver känslan av att överhängande orgasm exakt som en outhärdlig önskan att räkna. Från rädsla för att den senare kommer att hända, tas de fortfarande att “förlora”, faktiskt, toppen av nöje. Brittiska forskare har bevisat: ju mer du tror, ​​som om inte att beskriva under kön, desto mindre har du en chans att orgasm.

Försök att koppla av. Gå på toaletten i förväg så att blåsan är tom och har ingen anledning till oro. Kanske är du på väg att testa en av de mest svimlande orgasmerna i ditt liv.

Varom icke? Inte läskigt. Ärligt ord, under sex är det en vätskeväxling, och det är osannolikt att din partner kommer att bli chockad över en liten förvirring. Du kommer inte ligga i poolen, troligtvis, stå ut bara några droppar, som kommer att vara obemärkt.

Stressande urininkontinens

Denna inkontinens uppstår när intra-abdominalt tryck stiger: du ökar tyngdkraften, aktivt engagera sig i sport eller. Ha sex.

Det kan finnas flera anledningar:

  • Graviditet och förlossning;
  • klimakteriet;
  • Stenar i blåsan;
  • övervikt;
  • infektioner i urinröret;
  • några droger;
  • Stark stress.

Men i stort sett är de svaga musklerna i bäckenbotten att skylla på.

Vad ska man göra?

Tja, vi fick reda på vem som ska skylla, men vad ska man göra? Förutom medicinsk behandling kommer vi att använda de gamla goda övningarna av Kegel! Det är de som stärker bäckens botten.

Till skillnad från Biceps Muscle Pelvis hitta inte så lätt. Bekvämt sätt: medan på toaletten avbryter urineringsprocessen. Känna spänning? Det är de! Viktigt ögonblick: Kegelövningar i detta tillstånd kan inte göras – problem med blåsan kommer att visas.

De starka musklerna i bäckenbottenstödet blåsan och tarmarna, och på grund av detta, efter urinering, ingenting “läckor”. Läs mer om utbildning här.

Leave a Comment