Crown Bradshow: Vad skulle bära skriv från “sex i den stora staden” i en pandemi

I högtalaren av Heroine Sarah Jessica Parker skulle ha många artiklar med reflektioner om dating i era av coronavirus och sociala avstånd.

https://www.gableviewhomes.com/

Det tredje decenniet av det 21: a århundradet började definitivt inte från de bästa händelserna. Men på samma gång, ett stort antal fenomen och begrepp dök upp i våra liv, som vi inte kunde misstänker. Till exempel, “Coronians” uppträdde – barn, tänkt under självisolering, började vi särskilt uppskatta kurirens arbete och arbeta och lära av huset blev mycket lättare.

Den här gången gick ner i historien och lärde oss att leva annars och uppskattar de saker vi inte hade identifierat vikten. Ta samma relationer: Bekanta sig i tinder och utse ett datum utan att markera om vaccination är inte längre så lätt. För att inte tala om den närmare kontakten, som betalas för en viss uppmärksamhet i kult kvinnliga tv-serien “Sex i Big City”. Så är dock levde och vad jag skrev i din kolumn Carrie Bradsche, om hon hade mycket mer restriktioner i att bygga relationer på grund av en pandemi?

Brittiska skådespelerskan och sångerskan Anna-Claire Walker på sitt konto i Titstok delar roliga rullar där han sätter sig på platsen av hjältinnan i serien. Vi erbjuder att presentera det berömda bandet nedsänkt i moderna verklighet.

Nya planer efter vaccination

“Två veckor efter införandet av den andra dosen av Pfizers vaccin, mindes jag att en picknick med flickvänner var planerad till måndag, tisdag – en träff med iakttagande av det sociala avståndet och ett cocktailparty i en öppen gård efter arbetet onsdag. Jag hade inte så många planer för de senaste sex månaderna! Så jag frågade mig själv: När denna pandemi lyckats förvandlas till en plasdemic?”

Säkerhets dejting under en pandemi

“När killen som jag träffade, sade han att han inte ville vara skyddade (jag menar masker), blev det klart för mig att dejta under en pandemi är som sushi rabatt: du vill ha dem så mycket, men det finns inga garanterar att inte få sjuka efter “.

Kär på ett avstånd

“Just återvänt hem efter den tredje försök datum under en pandemi. Men jag kan inte säga att det fanns en gnista mellan oss. Jag insåg vad möts under en pandemi är hur man köper skor i katalogen: det verkar som det är precis vad jag vill, men jag kan inte säga säkert förrän jag tog dem hem och inte förvänta sig. Då tänkte jag: hur paren förblir tillsammans, observera social distans?”

Grus

“Jag kände inte längre när jag vaknade i morse. Jag kan inte säga om det har samband med vaccination eller med min nya älskade. Träffa under en pandemi – som om du börjar en ny roman: du är glad över vad du skriver igen, men ingen lovar ett lyckligt slut. Då tänkte jag: Om det fanns ett vaccin från ett brutet hjärta, skulle vi ha gjort denna vaccination?”

Foto: Ramar från serien

Material på ämnet

Idag läs

Kommentarer

  • Topp
  • Alla kommentarer
  • Ny
  • Gammal

Eventuell reproduktion av platsmaterial utan upplösning av redaktionella.

Upphovsrätt (c) 2016-2021 Hurst Shkulev Publishing LLC

Network Edition “Kvinna.Ru “(kvinna.Ru)

Certifikat för registrering av media-mail №фС77-65950, utfärdat av federal service för övervakning i kommunikation, informationsteknik och masskommunikation (Roskomnadzor) 10 juni 2016. 16+

Grundare: Begränsat ansvarsföretag “Hurst Shkulev Publishing”

Redaktörer: Vorontsheva om. A.

Kontaktuppgifter för myndigheter (inklusive Roskomnadzor):

Leave a Comment