Själviskhet i sängen. Det här är oacceptabelt.

I en kvinnas intima liv finns det ofta en så ful bild: under samlag utför din man handlingar som bara kan ge honom nöje. Och ännu mer, sådana handlingar är obehagliga för dig. Din partner försöker inte på något sätt ge dig nöje, han tror att den här kvinnan borde uppfylla alla sina nycker, medan han själv inte är intresserad av dina känslor. Är du bekant med detta fenomen? Tyvärr är detta fenomen inte ovanligt. Bland män kommer ofta narcissistiska egoister.

Män blir själviska på olika sätt. Vissa är svåra av natur. Av ekonomiska eller andra skäl gifter sig kvinnor med en sådan person och vet om en sådan obehaglig sida av den framtida makens karaktär. De tvingas uthärda, annars kommer en sådan man att sätta conwayandwhitman.com/andra-naturen/ sin fru eller älskarinna ut genom dörren. Det är svårt att ombilda en sådan individ, det är nästan omöjligt.

Det är en annan sak om du är passiv i sängen och ger allt initiativ till mannen. Hela din roll reduceras till att ligga stilla på ryggen. Det är tydligt att en man inte är medveten om hur du mår. Försök bli befriad, inte vara en grå mus. Tveka inte, var inte komplex, ingenting tänder en man som en passionerad älskare. Prata med din man om problemen som berör dig, du skäms inte för att sova med honom, så tveka inte att prata med honom. När du pratar med en man om intima problem, insistera inte, var mer känslig.

Om du inte kan återutbilda din man, tänk på om du behöver en sådan man. När allt kommer omkring finns det bara ett liv ..

Leave a Comment