Wat voorkomt kennis?

Op het persoonlijke voorkant vol rust, en begrijp je niet wat de reden? Misschien is je zelf de schuld, laten we het begrijpen.

Misschien heb je de echtscheiding onlangs overleefd of gewoon een mislukte romantiek voltooid en je hebt teleurstelling bij mannen. Roeier niet iedereen onder één kam. Moeten vechten en zoeken. Waarom niet werken? Verschillende redenen zijn mogelijk.

De meeste vrouwen maken niet eerst kennis. Meestal vanwege banale angst. Meisjes zijn niet zeker van hun uiterlijk of gewoon bang om te worden afgewezen. Geloof me, mannen wonen absoluut dezelfde gedachten bij. En als beide bang zijn dat de kans op kennis snel op zoek is naar nul. Wat als, dit is jouw lot?

Als de kennisgeving nog steeds plaatsvond, wacht op het meisje op moeilijke tests – gedachten beginnen in haar hoofd, zoiets als “wat als hij beledigd is als ik het vraag …”, “Als je erom vraagt, denkt hij misschien dat ik … “, interfereren van dergelijke argumenten met de kennis. De meisjes rijden zichzelf in een ongemakkelijk raamwerk en hun gedrag wordt onnatuurlijk en ze verwennen de eerste, de belangrijkste indruk. Wees niet bang om natuurlijk te zijn.

Maar wees voorzichtig, overal waar het de moeite waard is om de maat te kennen, ten eerste, mannen houden van vrolijke meisjes, houdt hij nauwelijks van verdrietige extremen met zure mijnen. Ten tweede praat niet constant over zichzelf, over hun problemen, dus om te zeggen “zitten op de oren” en hoe meer het niet nodig is om te scheppen. Een normale man gewoon bang.

Een andere man kan de dromer afwijken die wacht op een mooie prins die de draak moet doden en op een wit paard zuigen.

Op de eerste date zal heel erg dom zijn om zulke hoge woorden te zeggen: ik wist altijd dat ik je zou ontmoeten, “” voor onze liefde voor altijd “en dergelijke. Houd uw erkenning voor meer specifieke relaties. En wat je nooit doet op de eerste date? Of misschien had je een grappig verhaal? Aandeel in de opmerkingen.

Leave a Comment